Gedragsverandering bij dementie

Als mantelzorger van iemand met dementie, kan het moeilijk zijn om te zien dat iemand zijn gedrag verandert. Wat verstaan we nu eigenlijk onder onbegrepen gedrag? Hoe ontstaat het en hoe gaat u ermee om? U leert het tijdens de themabijeenkomst.

Tijdens de themabijeenkomst 'Gedragsverandering bij dementie' krijgt u inzicht in het ontstaan van onbegrepen gedrag, maar ook een andere kijk op hoe u ermee om kunt gaan. Door meer te weten te komen over dementie, ontstaat er ook meer begrip. Met deze kennis kunt u uw eigen gedrag aanpassen en dat heeft weer een positief effect op de interactie met elkaar.

Opzet

De themabijeenkomst duurt twee uur en wordt geleid door een zorgprofessional van Marente. 

Kosten en vergoeding

De kosten zijn voor leden van Marente €7,50 en voor niet-leden €15,00. Diverse zorgverzekeraars vergoeden cursussen en workshops op het gebied van gezondheid en preventie. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Contact met de casemanager dementie?

Op marente.nl/thuiszorg vindt u alle telefoonnummers per woonplaats.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*