Omgaan met gedragsverandering bij dementie

Dementie kan het leven van je naaste én van jouzelf ingrijpend veranderen. Gedragsverandering van je naaste levert vaak vragen en onzekerheden op. Leer (beter) omgaan met de veranderingen en krijg uitleg, handvatten en praktisch advies over hoe je met verschillende situaties kunt omgaan. 

Opzet

Tijdens de workshop krijg je praktische tips op het gebied van verzorging en communicatie om de zorg van een dierbare in de thuissituatie te verbeteren. Er worden persoonlijke ervaringen gedeeld en je krijgt handvatten aangereikt die aansluiten op je thuissituatie. Samen met trainer Gerie Boven en actrice Margreet 't Hart onderzoek je op een interactieve manier wat voor jou en je naaste een prettige manier van communiceren is. De workshop duurt 2,5 uur . 

Kosten en vergoeding

De kosten zijn voor leden van Marente €7,50 en voor niet-leden €15,00. Diverse zorgverzekeraars vergoeden cursussen en workshops op het gebied van gezondheid en preventie. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Contact met de casemanager dementie?

Op marente.nl/thuiszorg vindt u alle telefoonnummers per woonplaats.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*