Tablet cursus

Vakanties

Nieuwe indrukken opdoen? Even opladen en ontspannen in een andere omgeving? Met de partners van Marente kun je letterlijk alle kanten op. 

Of je nu in groepsverband wilt reizen, met je gezin op ontdekkingstocht gaat, of liever individueel geniet, er is voor ieder wat wils met de partners van Marente! Als lid profiteer je van extra voordelen. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Stedentrip of overnachting

Trakteer jezelf op een onvergetelijke overnachting op de Veluwe, verken een sfeervolle stad of maak een mini-cruise. Ontdek de scherpe deals op het Marente E-deals platform!

Beleef het samen; groepsreizen

Beleef 't samen organiseert groepsreizen met vooral deelnemers uit de Bollenstreek. Ontdek de mooiste landen onder begeleiding van een Nederlandse gids. Alles is geregeld met voldoende vrije tijd en keuzevrijheid. Puur genieten!

Ledenvoordeel

Als lid van Marente betaal je geen boekingskosten en ontvang je bij elke reis iets extra's. Boek nu en beleef jouw avontuur! Bekijk de reizen

Op vakantie mét zorg

Ga op avontuur mét zorg! Ouderen Vakanties van MundoRado organiseert reizen voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Of je nu in een kleine of grote groep reist, per vliegtuig gaat, of rustig van de ene naar de andere plek wilt bewegen, het kan allemaal. We houden rekening met je reistempo, hotelvoorzieningen, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens je vakantie. Bovendien zorgen vrijwilligers met een achtergrond in de zorg voor een onvergetelijke ervaring!

Ledenvoordeel

Als lid van Marente ontvang je € 50,- korting per boeking. Waar wacht je nog op? Bekijk de reizen

Kom bij de club

Nog geen lid van Marente. Regel het meteen!

 Ja, ik word lid   

Check de leveringsvoorwaarden.