Wonen in Berkhout

Berkhout is een woonzorglocatie dichtbij het centrum van Lisse. Gelegen in een sfeervolle rustige omgeving nabij Keukenhof en het winkelcentrum. Er zijn 86 appartementen  in Berkhout. Een deel daarvan is voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en een ander deel is speciaal ingericht voor mensen met dementie. Er zijn twee kamers waar u tijdelijk kunt verblijven om te herstellen.

Voor thuiswonende ouderen met behoefte aan begeleiding en structuur is er dagbesteding. 

Het wonen

Er zijn 3 kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie: Lageveen, Achterduin en Veeneburg. Daarnaast zijn er drie etages met appartementen voor mensen die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben. Alle bewoners hebben een eigen appartement dat zelf in te richten is.

Het leven

Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse ontmoetingsruimtes en voorzieningen. Berkhout heeft een prachtig restaurant waar u kunt eten of een kopje koffie kunt drinken. Komt u graag buiten? Berkhout beschikt over een mooi ingerichte tuin en een zomers terras.

Faciliteiten

  • Restaurant / Grand Café
  • Winkeltje
  • Ruime appartementen
  • Binnentuin met terras
  • Wifi

Er is een groot aanbod aan activiteiten, waar u samen met uw medebewoners aan kunt mee doen, maar ook gericht op de individuele wensen. De kleinschalige opzet van Berkhout biedt een optimaal thuisgevoel. Wij vinden het belangrijk u zich prettig en veilig voelt in uw appartement en bij het gebruik van de algemene voorzieningen en welzijnsactiviteiten.