Ruimtes te huur in Berkhout

Bij Berkhout kunt u verschillende ruimtes huren voor bijvoorbeeld een feestje, een cursus of een andere activiteit. De twee ruimtes hebben allebei hun eigen specificaties. Iedereen kan de ruimtes huren. Indien u dit wenst, zorgen wij graag voor de catering. Hieronder worden de ruimtes verder toegelicht.

Restaurant Berkhout

Het restaurant is een gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners van Berkhout. Daar wordt vanzelfsprekend rekening mee gehouden omdat de meeste activiteiten voor bewoners overdag plaatsvinden. Zo kan het in de praktijk zijn dat deze ruimte alleen beschikbaar is in de avond. In het weekend zijn er wel mogelijkheden om overdag het restaurant te huren. Het restaurant heeft ruimte voor 80 tot 100 personen. Een ideale locatie voor particulieren, verenigingen of bedrijven die een activiteit willen organiseren met een maatschappelijk tintje.

Het Trefpunt

Het trefpunt is een ideale ruimte voor een verjaardag, vergadering, jubileum of cursus. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. In de ruimte is een beamer met beeldscherm beschikbaar. Daarnaast beschikt deze ruimte ook over een koelkast.

Contact

Wilt u een ruimte huren of wilt u een keer komen kijken? Neem dan via de receptie contact op met teamleider gastvrijheid.