Singles café 60+

Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen organiseren een singles café, speciaal voor actieve 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen en connecties. Het singles café biedt een unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die speciale connectie te vinden. Het belooft een middag vol plezier en spontane ontmoetingen te worden in een gezellige, ontspannen setting. 

Voor wie

Singles 60+ die op zoek zijn naar vriendschap of een diepere band. 

Programma

Het programma van het singles café biedt een gevarieerde mix van activiteiten. Van een leuke pubquiz tot boeiende groepsgesprekken en zelfs een kleine workshop. Het evenement is zo opgezet dat de deelnemers op allerlei manieren de kans krijgen om elkaar op een natuurlijke en plezierige manier te leren kennen. Ook zijn er tafeltjes beschikbaar om buiten de groep het één op één gesprek aan te gaan bij die wel hele leuke klik. 

Locatie en tijd

Het singles café vindt plaats op vrijdag 8 december van 16.00-19.30 uur op een sfeervolle locatie in Lisse. De gastheren en gastvrouwen van Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen zorgen voor een warm welkom.  

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 december via email op info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via tel. 0252-231805. Vermeld bij de aanmelding het lidmaatschapsnummer van Marente om in aanmerking te komen voor de korting. 

Ledenvoordeel

De deelnamekosten bedragen €15,- per persoon en omvatten koffie/thee bij aankomst, een verfrissend drankje en een heerlijke lichte maaltijd. Leden van Marente krijgen €2,50 korting.