Marente Meevliegdag

Altijd al willen zweefvliegen? Kom naar de Marente Meevliegdag! Samen met de Kennemer Zweefvliegclub uit Noordwijk organiseren wij deze unieke beleving. Gedurende de dag kunt u kijken hoe anderen de lucht ingaan, maar ook zelf meevliegen. Een fantastische ervaring! Van ons krijgt u koffie/thee met wat lekkers en een lunchpakketje. Het enige wat u hoeft mee te brengen, is een goed humeur en een gezonde dosis lef.

Zweefvliegen boven de Bollenstreek

De Kennemer Zweefvliegclub is de enige zweefvliegclub in de Randstad en bestaat sinds 1945. Wij mogen daar een dag doorbrengen en ervaren wat het zweefvliegen inhoudt.Mocht het slecht weer zijn dan wordt de dag verplaatst. U wordt hier dan tijdig van op de hoogte gebracht.

Locatie en tijd

We ontmoeten u graag op vrijdag 2 september van 10.00-14.00 uur bij De Kennemer Zweefvliegclub, Vogelaardreef 21 in Noordwijk.

Ledenvoordeel

Dit event  is exclusief voor leden en kost € 60,00 per persoon.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, deze dag is inmiddels volgeboekt. U kunt eventueel op een wachtlijst geplaatst worden, wanneer er een plekje vrij komt nemen wij contact met u op.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de Marente Meevliegdag op:*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?