Golfclinic

Vraag je jezelf wel eens af of de golfsport iets voor je zou zijn? Je kunt het ontdekken tijdens de speciaal voor Marente-leden georganiseerde golfclinic. Een leuke kennismaking met de golfsport en Golf Centrum Noordwijk. 

Programma

Op woensdag 31 mei 2023 om 10.00 uur word je bij Golf Centrum Noordwijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna leer je van een golfprofessional de basis van het golf spelen en vervolgens ga je de baan in! De clinic wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch, er staat dan een heerlijk soepje met een broodjes carpaccio en gezond klaar.

Prijsuitreiking

Tijdens de lunch vindt de prijsuitreiking voor de beste golfer van die ochtend plaats. Misschien val je wel in de prijzen. Meld je snel aan. 

Ledenvoordeel

De geheel verzorgde golfclinic is exclusief voor leden en kost € 42,50 per persoon.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. Je krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als je hiervan gebruik wilt maken, kun je dit aangeven bij de aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Van te voren aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Golfclinic:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.