Golfclinic

Vraagt u zich wel eens af of de golfsport iets voor u zou zijn? U kunt het ontdekken tijdens de speciaal voor Marente-leden georganiseerde golfclinic. Een leuke kennismaking met de golfsport en Golf Centrum Noordwijk. Dit is een korte baan en daarom uitermate geschikt voor senioren.

Programma

Op woensdag 1 juni 2022 om 10.00 uur wordt u bij Golf Centrum Noordwijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna leert u van een golfprofessional de basis van het golf spelen en vervolgens gaat u de baan in! Tussen de middag luncht u heerlijk met een soepje, een broodje carpaccio of zalm en een sapje.

Prijsuitreiking

Tijdens de lunch vindt de prijsuitreiking voor de beste golfer van die ochtend plaats. Misschien valt u wel in de prijzen. Meld u snel aan. 

Ledenvoordeel

De geheel verzorgde golfclinic is exclusief voor leden en kost € 42,50 per persoon.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Van te voren aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Golfclinic:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.