Mantelzorgmakelaar

Hoe regel ik een persoonsgebonden budget (PGB)? Moet ik een indicatie aanvragen en onder welke regeling valt dit? Wie kan mij helpen bij het uitzoeken van alle formulieren? Hoe regel ik meer zorg voor mijn naaste? Waar hebben we recht op als het om zorg gaat? En hoe regel ik mijn werk in combinatie met mantelzorg? Bij alle zorg gerelateerde vragen rondom wetgeving en financieringsmogelijkheden kan de mantelzorgmakelaar u helpen. 

Jolien regelt het voor u

Vaak weten mantelzorgers niet wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast hebben ze het al druk genoeg met de zorg van een naaste. Al het regel- en uitzoekwerk kunt u overlaten aan Mantelzorgmakelaar Jolien van Thull. 

Ledenvoordeel

Als lid van Marente krijgt u 10% korting op de tarieven van Jolien van Thull.

Kosten en vergoeding

Leden van Marente betalen €85,50 per uur en niet-leden €95,00 per uur. De kosten worden vaak (deels) vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.  

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*