Warme maaltijden aan huis

Gaat het koken u minder gemakkelijk af? U kunt dagelijks de warme maaltijd thuis geleverd krijgen. Dieetmaaltijden zijn geen enkel probleem, want er is ook keus in vet-, natrium- en/of cholesterolarme maaltijden. Ook geschikt voor diabetespatiënten en vegetariërs.

Marente werkt samen met maaltijdvoorziener Apetito. Zij bieden een uitgebreid assortiment verse maaltijden aan huis, smaakvol, gemakkelijk en gezond. Alle maaltijden worden vers en met natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit bereid door ervaren koks.

Bestelling warme maaltijden

Apetito levert zeven dagen per week, 365 dagen per jaar een warme verse maaltijd. De menukaart biedt maar liefst de keuze uit 5 verschillende maaltijden per dag, waaronder ook verschillende dieetmaaltijden en een vegetarische maaltijd. Daarnaast kunt u kiezen uit twee 'tips van de week'. Ook kunt u dagelijks een soep of salade en een heerlijk dessert of fruit bestellen. De warme maaltijden worden op een vast tijdstip bezorgd. Ze blijven lekker warm in de warmhoudbox, die aan u beschikbaar wordt gesteld.

Kosten en assortiment

Voor een warme maaltijd betaalt u € 11,81. Desgewenst kunt u soep, salade, dessert en/of fruit bijbestellen. Klik op maaltijdservice voor alle informatie en prijzen per maaltijd.

Ledenvoordeel

Leden ontvangen 10% korting op de warme maaltijd. 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*