Heerlijke verse gerechten thuisbezorgd

Bent u niet (altijd) in de gelegenheid om een gezonde maaltijd te koken? Probeer dan de heerlijke verse gerechten van Food Connect. De vaste bezorger brengt uw maaltijden wekelijks op een vaste bezorgdag bij u thuis. 

Vers op maat

De koks bereiden de gerechten met verse ingrediënten. U kunt uw eigen maaltijd samenstellen. Elke dag weer is er de keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Er zijn ook maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent. Volgt u een speciaal dieet? Ook dan bent u bij Food Connect aan het juiste adres. Door het unieke kookproces, kunnen zij zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, een houdbaarheid van een week garanderen voor de maaltijden. 

Bij het bezorgen van de maaltijden neemt Food Connect extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Lees hier de informatie.

Vriesvers

Wilt u wel een lekkere maaltijd, maar vindt u het prettig dat deze wat langer bewaard kan worden? Dan is een vriesverse maaltijd vast iets voor u. 

Eenvoudig bestellen

Als lid van Marente kunt u voortaan op overzichtelijke formulieren uw gewenste maaltijden doorgeven aan de bezorgers van Food Connect. Telefonisch of online via www.marente.uwmaaltijd.nl bestellen kan ook. Food Connect zorgt er vervolgens voor dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip bij u aan huis bezorgd wordt. Door een vaste groep bezorgers, zodat u altijd een vertrouwd gezicht aan de deur krijgt. De enige voorwaarde is dat elke bestelling uit minimaal vier maaltijden bestaat. 

Kosten en ledenvoordeel

  • Als u kiest voor de verse gekoelde gerechten bepaalt u zelf uw combinatie. Uw vlees- of viskeuze bepaalt de prijs, die varieert van € 6,49 tot € 7,69. De vriesverse gerechten, die u langer in de vriezer kunt bewaren, zijn al samengesteld en bestelt u vanaf € 5,39. De maaltijden worden door uw vaste bezorger thuisbezorgd. 
  • Voor het leveren van de maaltijden betaalt u geen bezorgkosten à €2,50.

Proefpakket

Wilt u de heerlijke gerechten voordelig proberen? Bestel dan nu 3 (verse of vriesverse) gerechten voor maar €15,- of 5 gerechten voor €20,-. De bezorger brengt het proefpakket gratis bij u thuis. 
Klik op de foto en maak uw keuze.

 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*