Heerlijke verse gerechten thuisbezorgd

Bent u niet (altijd) in de gelegenheid om een gezonde maaltijd te koken? Probeer dan de heerlijke verse gerechten van Vers voor Thuis. De vaste bezorger brengt uw maaltijden wekelijks op een vaste bezorgdag bij u thuis. 

Vers op maat

De koks bereiden de gerechten met verse ingrediënten van regionale leveranciers. Uw maaltijd wordt samengesteld op basis van uw wensen. Elke dag weer is er de keuze uit een wisselend assortiment van heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Er zijn ook vegetarische maaltijden en maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent. Volgt u een speciaal dieet? Ook dan bent u bij Vers voor Thuis aan het juiste adres. Door het unieke kookproces, kunnen zij zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, een houdbaarheid van zes dagen garanderen voor de maaltijden. 

Eenvoudig bestellen

Als lid van Marente kunt u voortaan op overzichtelijke formulieren uw gewenste maaltijden doorgeven aan de bezorgers van Vers voor Thuis. Vers voor Thuis zorgt er vervolgens voor dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip bij u aan huis bezorgd wordt. Door een vaste groep bezorgers, zodat u altijd een vertrouwd gezicht aan de deur krijgt.

Kosten en ledenvoordeel

  • U bestelt een proefpakket naar keuze t.w.v. € 24,50 met 10% korting 
  • De koelverse maaltijden van Vers voor Thuis zijn te bestellen vanaf € 7,75 per maaltijd. Leden ontvangen hierop 10% korting.
  • Er is geen minimale bestelhoeveelheid en u betaalt geen bezorgkosten.

Proefpakket

Bent u benieuwd naar de heerlijke verse maaltijden en wilt u graag eens proeven. Bestel dan vrijblijvend een proefpakket van 4 verschillende maaltijden met 10% korting. Geef op het aanmeldformulier bij opmerkingen aan welk proefpakket u wilt ontvangen: Hollands proefpakket, Vegetarisch proefpakket of Wereldgerechten proefpakket. De bezorger brengt het proefpakket gratis bij u thuis. 
 

 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*