Boodschappen en/of koelverse maaltijden

Uw boodschappen thuisbezorgd

Lukt het niet om zelf uw dagelijkse boodschappen te doen of gaat u liever niet alleen op pad? Een maatje van Meerzorg helpt u graag.  

Uw maatje maakt samen met u een boodschappenlijstje en haalt de boodschappen bij de door u gewenste supermarkt of winkel binnen 10 km van uw woning. Met uw maatje regelt u hoe de boodschappen afgerekend worden. Het is ook mogelijk gezelllig samen op pad te gaan.  De boodschappen worden thuis netjes voor u opgeruimd. Wel zo gemakkelijk. 

Zoals u het wenst

Naast het winkelen kan het maatje u gezelschap houden en begeleiden bij zeer uiteenlopende activiteiten. Bijvoorbeeld samen naar het theater, musea, toneel of film, samen wandelen of een spelletje doen, herinneringen ophalen en foto's kijken. Onze dochteronderneming Meerzorg regelt voor u een maatje die bij u past, waarbij rekening gehouden wordt met uw interesse en woongebied.

Kosten en ledenvoordeel

Het maatje kost € 22,50 per uur voor leden en € 23,00 per uur voor niet-leden. Vervoerskosten tot 10 km vanaf uw woning zijn inbegrepen. 

Minimale afname: 2 uur. Meerzorg verzorgt de uitbetaling van uw maatje en u krijgt hiervoor een factuur. Zo is het altijd goed geregeld. 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*