Webinar Beter slapen

Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Als u regelmatig slecht slaapt is lekker (door)slapen en uitgerust wakker worden niet meer dan een mooie droom. De toevlucht tot het nemen van slaapmiddelen is niet altijd de oplossing.

Tijdens het webinar 'Beter slapen', krijgt u informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. U krijgt informatie over de werking van slaapmiddelen en u leert of slaapmiddelen een oplossing bieden voor uw slaapprobleem. Ook leert u hoe u storende gedachten die uw slaap beïnvloeden kunt loslaten.

Iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor mensen met inslaap- en/of doorslaapproblemen en voor mensen die meer informatie willen over slaapproblemen, zodat zij mensen in hun omgeving kunnen helpen.

Opzet

Tijdens deze twee uur durende webinar krijgt u van de docent informatie over slapen, slapeloosheid en slaapmiddelen. U heeft ruim de tijd om vragen te stellen. U krijgt advies en u leert een oefening om met pieker-gedachten om te gaan.

Voordeel voor leden van Marente

De webinar kost €7,50 voor leden van Marente. Voor niet-leden zijn de kosten €15,-

Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden deze webinar. Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso
  3. Voorwaarden*