Beter slapen

Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Als je regelmatig slecht slaapt is lekker (door)slapen en uitgerust wakker worden niet meer dan een mooie droom. De toevlucht tot het nemen van slaapmiddelen is niet altijd de oplossing.

Tijdens de themabijeenkomst 'Beter slapen', krijg je informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. Je krijgt informatie over de werking van slaapmiddelen en je leert of slaapmiddelen een oplossing bieden voor je slaapprobleem. 

Iets voor jou?

De themabijeenkomst is bedoeld voor mensen met inslaap- en/of doorslaapproblemen en voor mensen die meer informatie willen over slaapproblemen, zodat zij mensen in hun omgeving kunnen helpen.

Opzet

Tijdens deze themabijeenkomst krijg je van de slaapoefentherapeut informatie over slapen, slapeloosheid en slaapmiddelen. Er is genoeg tijd om vragen te stellen. Je krijgt advies en gaat praktisch aan de slag met ontspanning.

Voordeel voor leden van Marente

De themabijeenkomst kost €7,50 voor leden van Marente. Voor niet-leden zijn de kosten €15,-

Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden deze bijeenkomst. Raadpleeg voor meer informatie je polisvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Gratis oriëntatiegesprek

Zuijderduijn oefentherapie biedt leden van Marente op vertoon van de ledenpas een gratis oriëntatiegesprek aan van ongeveer 15 minuten voor individuele begeleiding bij slaaptherapie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@oefentherapiekatwijk.nl of 071- 402 74 87. Of neem een kijkje op de website www.oefentherapiekatwijk.nl.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso
  3. Voorwaarden*