Word lid van Marente voor € 10,-

Wij vinden het hartstikke leuk als u ook lid van Marente wilt worden. U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden. En zoals we in de advertentie beloofd hebben: voor 10,- euro bent u lid tot 31 december 2021*. 

Ja, ik word lid voor €10,-

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso per 2021*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*

*Het lidmaatschap loopt tot 31 december 2021 en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een regulier jaarabonnement van € 25,75 (bij betaling met automatische incasso). U kunt eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met Ledenservice Marente via 071 409 32 23.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Voordelen voor u

 • Eropuit
  Kies uit tientallen gezellige uitstapjes exclusief voor leden zoals een brunch aan zee, fietstocht, rondvaart met diner, ledenbarbecue en het sfeervolle kerstdiner.
 • Cursussen
  Blijf leren en in beweging met bijvoorbeeld de tabletcursus, een kookcursus en Marente Hiphop.
 • Diensten aan huis
  Denk aan maaltijdbezorging, de kapper, (medisch)pedicure, opticien en belastinghulp aan huis. 
 • Kortingen
  Onder andere op uw zorgpremie bij Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis, het assortiment van de thuiszorgwinkel, u kunt voordelig naar sportscholen en zwembaden in de regio en u krijgt 10% korting op taxivervoer.
 • Marente E-deals
  Een online platform vol aanbiedingen. Van thuisbioscoop, e-bikes, e-books tot theatervoorstellingen, pretparken, musea en hotelovernachtingen. Te veel om op te noemen. De kortingen lopen soms op tot wel 70%
 • Thuis! magazine
  Daar kijkt ieder lid naar uit: een blad boordevol informatie en leuke interviews met leeftijdsgenoten en bekende Nederlanders.

Bekijk het totale ledenaanbod