Word lid van Marente voor € 10,- *

Wij vinden het hartstikke leuk als je ook lid van Marente wilt worden.Voor 10,- euro ben je lid tot 31 december 2023. Aanmelden kan via onderstaand formulier. ​

Ja, ik word lid voor €10,-

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*

*Het lidmaatschap loopt tot 31 december 2023 en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een regulier jaarabonnement van € 26,75 (bij betaling met automatische incasso). Je kunt eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met Ledenservice Marente via 071 409 32 23.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Profiteer van de voordelen

 • Eropuit
  Kies uit tientallen gezellige uitstapjes exclusief voor leden zoals de fietstocht, de brunch aan zee, rondvaart met diner, ledenbarbecue en het sfeervolle kerstdiner.
 • Cursussen
  Blijf leren en in beweging met bijvoorbeeld de workshop Hoe verzorg ik iemand thuis, Gedragsveranderingen bij dementie, Marente Hiphop en Marende Danst
 • Kortingen
  Onder andere op de aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis, het assortiment van de thuiszorgwinkel en je kunt voordelig naar sportscholen en zwembaden in de regio.
 • Thuis! magazine
  Daar kijkt ieder lid naar uit: een blad boordevol informatie en interessante interviews met buurtgenoten en bekende Nederlanders.
 • Marente E-deals
  Tot wel 70% korting op uitjes, producten en nog veel meer

Bekijk het totale ledenaanbod