Meindl Identity wandelschoenen

De "Identity" schoen is voorzien van een identificatienummer waarmee je de oorsprong waar het rund heeft gegraasd kunt traceren. Tevens is de huid op ecologisch wijze gelooid en dat proces is beter verantwoord voor het milieu. Biologische producten garanderen de hoogste kwaliteit materiaal en de beste levenskwaliteit voor dieren. Het leer van de wandelschoenen komt van biologische boerderijen in Duitsland. 

Mensen die last hebben van irritaties, kunnen met de chroomvrije binnenvoeringen beter uit de voeten. Bij allergische reacties kies je de allergeenvrije wandelschoenen van Meindl.
 
Tot en met april krijg je bij aanschaf van deze wandelschoenen, naast de 10% ledenkorting, een gratis bus anti rain. Deze Carbon spray maakt zelfs een dweil waterafstotend. Iedereen houdt dus 100% droge voeten.

Wil je profiteren van deze aanbieding?

Breng dan een bezoek aan de Neterlopenwinkel in Leiderdorp (Splinterlaan 158). Bestel je liever via de webshop? Vraag dan hieronder de kortingscode aan. De gebruikelijke 10% korting wordt direct verrekend. Als je bij de bestelling MARENTE ACTIE vermeldt ontvang je ook de gratis bus Carbon Pro .

Aanvraag kortingscode

Speciale aanbieding

Tot en met april 2023 krijg je op vertoon van uw ledenpas 10% korting én een gratis bus Carbon Pro (anti rain) t.w.v. €14,95