Dagbesteding in Jeroen

Mensen wonen tot op steeds latere leeftijd in hun eigen woning en leiden zo lang mogelijk zelfstandig hun leven. Hierbij zijn zorg en ondersteuning van familie, kennissen en de thuiszorg heel belangrijk. Maar wat doet u op het moment dat zij er niet zijn of als u het met die hulp niet redt? Dagbesteding bij Jeroen kan een goede oplossing voor u zijn.

Voor wie

Dagbesteding kan interessant zijn als:

  • u lichamelijke klachten heeft en toch actief de dag wilt doorbrengen;
  • een beetje ondersteuning u helpt om zelfredzaam te blijven;
  • dementie het moeilijk maakt om de hele dag thuis te blijven;
  • uw partner of andere mantelzorger de zorg overdag wil overdragen aan een professional.

Wat is dagbesteding?

Hier brengt u een of meer dagdelen van de week door in Jeroen in een gezellige ontmoetingsruimte. U wordt gastvrij ontvangen en kunt deelnemen aan activiteiten die u aanspreken. Geheugentraining, gym, activiteiten rond seizoengerichte thema's en gezellig samen eten. Of een kopje koffie drinken en een praatje met anderen maken. U kunt deelnemen aan een gevarieerd programma, waarbij we rekening houden met uw wensen en interesses.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Neem contact op met de teamleider Welzijn van Jeroen via 071 750 33 00.

Het is ook mogelijk om een keer te komen kijken en 'proefdraaien'. 

Praktische informatie

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur naar de dagbesteding komen. U spreekt van tevoren af welke dagen dit zijn. Er wordt op gerekend dat u zelf voor vervoer zorgt, bijvoorbeeld met hulp van partner of familie. Lukt dit niet, dan kan Jeroen onder bepaalde voorwaarden het vervoer regelen.

Wat zijn de kosten? 

De dagbesteding wordt in veel gevallen vergoed. Lees meer over indicatie en kosten van dagbesteding.