Neurologie in de thuiszorg

Neurologie

Bij Marente werken op dit moment drie neurologie verpleegkundigen: Bernadette Berbee, Bianca Opdam en Mandy van Wieringen. Zij hebben zich door opleidingen en werkervaring gespecialiseerd op het gebied van neurologie. Ze zijn verbonden met het CVA-keten Zuid-Holland Midden, het expertiseteam Katwijkse Ziekte en ParkinsonNet. Er zijn korte lijnen met de ziekenhuizen.

Waar kunt u onze neurologie verpleegkundigen voor inschakelen?

U kunt onze neurologie verpleegkundige inschakelen voor advies, voorlichting en begeleiding bij gevolgen van neurologische aandoening of hersenletsel. Zij kunnen u ondersteunen in de thuissituatie, vaak door middel van huisbezoeken. Zij zullen samen met u naar de situatie kijken en in overleg met u acties ondernemen. 

Verwijzing

Heeft u of uw naaste een neurologische aandoening en heeft u vragen, of is er behoefte aan begeleiding? Een verwijzing vanuit de huisarts is niet nodig. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Vergoeding

Een neurologie verpleegkundige wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Tenzij er een indicatie WLZ afgegeven is. In dit geval wordt de vergoeding uit de WLZ indicatie gehaald. 

Verdeling neurologie verpleegkundige per gemeente 

Naam Werkgebied Contactgegevens

Bianca Opdam

Leiden
Oegstgeest
Sassenheim
Voorhout
Voorschoten
Warmond


bianca.opdam@marente.nl

06 82 01 21 21

Bernadette Berbee Katwijk
Rijnsburg
Valkenburg
Wassenaar

bernadette.berbee@marente.nl

06 15 03 77 71

Mandy van Wieringen De Zilk
Hillegom
Lisse
Noordwijk
Noordwijkerhout

mandy.vanwieringen@marente.nl

06 23 16 63 36