Revalidatie

Tijdelijk verblijf

Op diverse locaties van Marente is tijdelijk verblijf met zorg mogelijk. Soms lukt het thuis gewoon even niet meer. Bijvoorbeeld door een val, ziekte of andere gebeurtenis. Onze locaties bieden een veilige omgeving waar altijd zorg dichtbij is. Een ideale plek om rustig te herstellen of ‘bij te komen’.

Als na een paar weken of maanden de boel op de rit is, kunt u weer terug naar huis. Soms verergert de situatie tijdens het verblijf. De zorgbemiddelaar van Marente helpt u dan graag zoeken naar een oplossing, zoals langdurig verblijf in een woonzorglocatie.

Een locatie in de buurt

Tijdelijk verblijf is in veel Marente-locaties mogelijk. Samen met u zoeken we naar een goede plek. Dat is afhankelijk van allerlei aspecten. Wilt u vlakbij familie wonen? Hoe complex is de zorg die u nodig heeft? Is er (gevorderde) dementie aanwezig? Op welke locatie zijn er kamers beschikbaar? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag met het maken van een keuze.

Zorg en behandeling

Tijdens uw verblijf is er een team van zorgverleners en is er dag-en-nacht toezicht. Het team bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, een specialist ouderengeneeskunde, een psycholoog en diverse andere behandelaren. Samen met hen bepaalt u het doel van uw verblijf en werkt u aan uw herstel.

Vragen en aanmelden

Als u denkt dat tijdelijk (eerstelijns)verblijf nodig is, bespreekt u dit dan met uw huisarts. De huisarts regelt de nodige verwijzing en kan u aanmelden. Voor meer informatie neemt u contact op met de klantenservice van Marente via 071 409 33 33. Zij brengen u in contact met een zorgbemiddelaar die u meer kan vertellen over tijdelijk (eerstelijns)verblijf .

Bent u huisarts?

Voor huisartsen hebben we een alle informatie over ELV bij elkaar gezet.