Laura van Goor start bij Raad van Commissarissen

1 februari 2023

Het bestuur van Marente is verheugd met de aanstelling van Laura van Goor als lid van de Raad van Commissarissen met ingang van 1 februari 2023. Laura van Goor volgt Caroline Soeterbroek op die afscheid neemt omdat haar tweede zittingstermijn afloopt.  

Commissie Kwaliteit en Veiligheid 
Laura van Goor is op voordracht van de centrale cliëntenraad benoemd. De centrale cliëntenraad en de Raad van Commissarissen hebben samen opgetrokken in de werving en selectie. Binnen de Raad van Commissarissen zal zij zitting nemen in de commissie Kwaliteit en Veiligheid. 

Het leven van kwetsbaren dragelijker en zorgelozer maken 
Laura van Goor is directeur behandelzaken bij Antes. Ze heeft als psychiater en leidinggevende bij verschillende GGZ-instellingen gewerkt. Bij de Parnassia Groep geeft zij mede leiding aan het zorglogistiek integreren van IT. Daarnaast vervult ze een aantal nevenfuncties, waaronder als lid Raad van Toezicht bij Emergis. 

Zij hoopt in haar nieuwe rol bij Marente van waarde te kunnen zijn voor kwetsbare mensen, hun naasten en de zorgmedewerkers. ‘Zorgbehoevend worden is geen keuze en het kan iedereen overkomen. Het leven van kwetsbaren en hun omgeving dragelijker en zorgelozer maken is een mooi streven. Ik zet mij daarom graag in voor Marente en haar cliënten’, aldus Laura van Goor.