Informatie over het coronavirus - Marente

Maatregelen tegen het coronavirus

De overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Marente neemt dit uiterst serieus en volgt de landelijke adviezen en richtlijnen op. Indien nodig worden activiteiten aangepast, u wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Activiteiten en diensten Ledenservice

Bij de cursusen, uitstapjes en diensten van Ledenservice worden de richtlijnen van het RIVM en de Overheid gevolgd. Dit kan bekenen dat u bij sommige uitstapjes, activiteiten of cursussen uw vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag moet laten zien. Houdt u hier rekening mee.

Coronatoegangsbewijs (QR-code) aanvragen

Het aanvragen van een coronatoegangsbewijs (QR-code) gaat voor iedereen in Nederland op dezelfde manier: via de ‘Corona check’ app op uw telefoon. Om de QR-code te krijgen moet ingelogd worden met DigiD. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid: www.coronacheck.nl of bellen met de hulplijn 0800-1421. Op de website wordt o.a. uitgelegd hoe u een QR-code op papier kunt krijgen.

Wilt u extra uitleg over het uitprinten van het coronatoegangsbewijs, bijvoorbeeld omdat u geen mobiel heeft, bekijk dan de heldere uitleg op de website van Omroep Max.

Informatievoorziening

Hoe we in Nederland en bij Marente met het virus omgaan, verandert elke dag. Via het tabblad Corona op onze website houden we u op de hoogte.