Food Connect - eerlijke, heerlijke maaltijden aan huis

Eerlijke, heerlijke maaltijden aan huis

Wim en Monique Swier maakten zich de kneepjes van het koksvak eigen in de keukens van sterrenrestaurants. In de voedingsmiddelenindustrie leerde Wim vervolgens hoe je de productie van lekker eten opschaalt met behoud van smaak en kwaliteit.

De perfecte basis voor hun bedrijf, dat al bijna 20 jaar eerlijke, heerlijke betaalbare maaltijden bereidt en aan huis bezorgt. Het echtpaar begon met Food Connect uit idealisme, vanuit de garage van hun huis. "We wilden senioren lekkere betaalbare gemaksmaaltijden voorzetten, bereid met verse ingrediënten in plaats van met poedertjes en zakjes. We zagen dat daar behoefte aan was, net als aan een persoonlijke benadering en ruime keus. Daar zetten wij nog steeds op in. 

Ook nu we duizenden maaltijden per dag verzorgen, gebruiken we uitsluitend verse producten. We hebben zelf een verpakking ontwikkeld waarin ingrediënten in hun eigen vocht garen en zo extra lekker blijven. Kwaliteit, maar ook persoonlijke service hebben we hoog in 't vaandel. Zo werken we met vaste, klantvriendelijke chauffeurs die de bestelling netjes in de koelkast zetten als iemand dat wil."

Volop keuze

Keuze is er bij Food Connect volop. "Klanten kunnen kiezen uit 120 koel- en vriesverse maaltijden. Deze maaltijden kunnen volledig naar wens samengesteld worden: klanten hebben dagelijks de keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten vlees of vis, aardappelen, rijst of pasta, groenten of een gerecht met een oosters, Italiaans of werelds accent. Hierbij houden we graag rekening met een dieet, waarbij we bijvoorbeeld zoutarme, glutenvrije en vegatarische maaltijden aanbieden. Bij het bestellen kunnen klanten ook aangeven dat ze bijvoorbeeld extra groenten en minder aardappelen willen, of andersom, of alles gepureerd. Naast hoofdgerechten bieden we tegenwoordig ook soepen en toetjes aan. Bovendien kunnen we ook een ruim assortiment aan verse boodschappen leveren."

Ledenvoordeel: uw maaltijden gratis bezorgd

Food Connect bezorgt in het hele land. De enige voorwaarde is dat welke bestelling uit minimaal vier maaltijden bestaat. Leden van Marenten profiteren van ledenvoordeel: voor u is de bezorging gratis. Dat scheelt gemiddeld zo'n 10 procent op uw bestelling.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of aanmelden belt u 071 409 33 33. Aanmelden kan ook heel envoudig via www.marente.nl/diensten.