Yoga 50+

Workshop yoga inclusief lunch

Doe mee met de workshop yoga op een sfeervolle locatie in Valkenburg. Tijdens deze workshop komen diverse oefeningen aan bod die u helpen ontspannen en waarbij u werkt aan uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Na de workshop kunt u gezamenlijk genieten van een lekkere, lichte lunch: kopje soep, twee zachte bolletjes met kaas en ham en een kopje koffie of thee of een glas melk of sap.

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats op donderdag 6 februari van 11.00-13.00 uur in Het Dorpshuis, Kerkweg 3 in Valkenburg. U komt toch ook? 

Ledenvoordeel

De workshop is exclusief voor leden en kost € 17,95

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 23 januari 2020 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Workshop yoga met lunch op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.