Workshop Samen culinair in de keuken

Samen koken en eten is een fantastische combinatie! Daarom organiseren wij in samenwerking met Herberg Welgelegen in Valkenburg de workshop 'Samen culinair in de keuken'. Onder leiding van de Chef! maakt u een heerlijk driegangenmenu bestaande uit:

  • Heldere gevogeltebouillon met een rijkelijk gevulde ravioli
  • Varkenshaasje met gekaramelliseerde witlof en sinaasappeljus
  • Panna cotta met rood fruit en granité (schaafijs)
  • Koffie of thee met een koekje

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats op woensdag 14 juli 2021 van 16.30-20.30 uur in de kookstudio van Herberg Welgelegen in Valkenburg. U komt toch ook? 

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost € 45,00 per persoon, inclusief alle ingrediënten, twee drankjes en uiteraard alle uitleg die nodig is.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Van te voren aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Workshop Sushi maken op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.