Voorjaarswandeltocht met aangepast menu

Wandel mee langs de mooiste plekjes in Noordwijk en los ondertussen de puzzel op aan de hand van de foto's. De ongeveer 5 km lange tocht wordt afgesloten met een heerlijke kom soep met brood bij Lunchhuis 'Ons Thuis'.

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op woensdag 16 juni 2021 van 13.30-16.30 uur. We verzamelen bij Jeroen, Jeroenspark 1 in Noordwijk Binnen.  

Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening én zoeken we naar een alternatieve datum. 

Ledenvoordeel

Deze voorjaarswandeltocht met soep is exclusief voor leden en kost € 15,- per persoon, inclusief puzzelboekje, soep, vers brood en twee drankjes. Overige gerechtjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de Voorjaarswandeltocht met soep*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol