Vier de Zomer Cruise met bezoek aan de Dahliashowtuin

Op een luxe schip van Rederij van Hulst (de voormalige Triton) vaart u langs de mooiste plekken in onze regio en brengt u daarna een bezoek aan de Dahliashowtuin in Voorhout. Gaat u gezellig mee?

Rondvaart

Het programma start bij het hoofkantoor van Marente. Per luxe touringcar gaan we naar Katwijk waar we op de voormalige Triton stappen voor een mooie tocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden (polders). Deze worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens, waarvan u de meeste ziet gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit! 

Bezoek Dahliashowtuin

We maken uw dag compleet met een bezoek aan de Dahliashowtuin in Voorhout. U kunt hier genieten van meer dan 640 verschillende soorten dahlia's, die geleverd zijn door 20 verschillende dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Tussen de bloeiende dahlia's staan is een onvergetelijke belevenis, waar u zeker foto's van moet maken. Tijdens de rondleiding vertelt Daan, de bollenkweker, alles over het groeiproces en de bloei van de dahlia's, narcissen en hyacinten. 

Locatie en tijd

Op woensdag 18 augustus verzamelen we bij het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Zorg dat u uiterlijk 9.15 uur aanwezig bent. We vertrekken per luxe touringcar om 9.30 uur en zijn rond 15.30 uur terug op deze locatie.

Speciaal voor de uitstapjes hebben gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost €49,50 per persoon, inclusief lunch tijdens de rondvaart en koffie met appelgebak bij de Dahliashow. Overige hapjes en drankjes kunt u bestellen voor eigen rekening. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart.

Informatie

Dit uitstapje is opgezet met het oog op de 1,5 metersamenleving. Tijdens de rit per touringcar is het dragen van een mondkapje verplicht. Rederij van Hulst heeft zijn schepen ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Mocht door onvoorziene corona richtlijnen de tocht niet doorgaan, dan blijft uw reservering geldig en verplaatsen wij de tocht naar een andere datum.

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 9 augustus a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Helaas is dit uitstapje niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Vier de Zomer Cruise*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*