Verzetsmuseum

Reist u mee per luxe touringcar naar Amsterdam? We brengen een bezoek aan het Verzetsmuseum.

In het museum krijgt u een rondleiding van een professionele gids en maakt u een wandeling door het Nederland van voor, tijdens en net na de oorlog. 

Nagebouwde straten en wandvullende kleurenfoto's worden gecombineerd met originele voorwerpen en beeld- en geluidsmateriaal. Zo krijgt u een beeld van het werk van het Verzet, hun persoonlijke verhalen en dilemma's. Een aparte afdelling vertelt het verhaal van de oorlog en verzet in Nederlands-Indië, waar de bevolking zwaar leed onder de Japanse terreur. 

Samen lunchen

Na het museumbezoek genieten we gezamenlijk van een heerlijke lunch in restaurant Plancius. 

Programma en locatie

Op dinsdag 24 maart om 9.30 uur verzamelen we in het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Van daaruit vertrekken we om 9.30 uur  met een luxe touringcar naar Amsterdam. Na het bezoek aan het Verzetsmuseum en de lunch brengt de touringcar ons naar Voorhout waar we rond 16.00 uur arriveren. 

Ledenvoordeel

Deze dagtocht is exclusief voor leden en kost € 47,50 per persoon, inclusief een lunch met een kopje koffie/thee of een glas melk. Overige aankopen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten van deze exclusieve dagtocht. 

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de dagtocht naar het Verzetmuseum op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*