Vakantie (met zorg)

Wilt u eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Zeker als u afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet u als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

Marente werkt daarom samen met de organisaties Ouderen Vakanties en FranceComfort om u een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bieden. Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nèt niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met u zoeken en vinden zij de reis die bij u past. FranceComfort biedt fijne, ruime vakantiehuizen op kleinschalige parken in onder andere de Dordogne, de Languedoc en de Provence. Met uw lidmaatschap van Marente geniet u extra voordelig van een vakantie (met of zonder zorg). 

Ouderen Vakanties

Bij Ouderen Vakanties kunt u georganiseerde reizen boeken. Zij hebben een gevarieerd aanbod in reizen binnen en buiten Nederland voor grote en kleine groepen met bus of vliegtuig. Er wordt rekening gehouden met uw wensen op het gebied van reistempo, faciliteiten in uw hotel, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens uw vakantie. Alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in de zorg of als verpleegkundige. 

Infomatie/reserveren

Ouderen Vakanties: www.ouderen-vakanties.nl of 0182-587051

FranceComfort

De prettige vakantieparken van FranceComfort vind u in Frankrijk in de streken Dordogne, Provence en Languedoc. Ruime vakantiehuizen op rustige parken en bovendien van alle gemakken voorzien. De persoonlijke aandacht en de faciliteiten zoals zwembaden, tennisbanen, fiets-en kanoverhuur en restaurants maken uw vakantie tot een onvergetelijke herinnering.

Infomatie/reserveren

FranceComfort: www.francecomfort.com of 085-4011009

Ledenvoordeel Ouderen Vakanties

  • Korting van € 50,- per persoon per boeking
     

Ledenvoordeel FranceComfort

  • 15% korting op de huurprijs in het laagseizoen (excl. bijkomende kosten)
  • 10% kortingop de huurprijs in het hoogseizoen (excl. bijkomende kosten)
  • de korting geldt boven op eventuele andere voordeelacties die lopen
  • gratis handdoeken voor twee personen
  • gratis flesje wijn bij aankomst