Vakantie (met zorg)

Wilt u eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Zeker als u afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet u als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

Marente werkt daarom samen met de organisatie Ouderen Vakanties om u een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bieden. Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nèt niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met u zoeken en vinden zij de reis die bij u past. Met uw lidmaatschap van Marente geniet u extra voordelig van een vakantie (met of zonder zorg). 

Ouderen Vakanties

Bij Ouderen Vakanties kunt u georganiseerde reizen boeken. Zij hebben een gevarieerd aanbod in reizen binnen en buiten Nederland voor grote en kleine groepen met bus of vliegtuig. Er wordt rekening gehouden met uw wensen op het gebied van reistempo, faciliteiten in uw hotel, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens uw vakantie. Alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in de zorg of als verpleegkundige. 

Infomatie/reserveren

Ouderen Vakanties: www.ouderen-vakanties.nl of 0182-587051

 

Ledenvoordeel Ouderen Vakanties

  • Korting van € 50,- per persoon per boeking