Tour langs de bollenvelden

Raakt u ook niet uitgekeken als de bollenvelden in het voorjaar weer in bloei staan? En geniet u ook zo van de geurende krokussen, tulpen, narcissen en hyacinten? Ga dan mee met de Marente Bollentour. Tijdens een prachtige rondrit in een luxe touringcar komt u op unieke locaties en ziet u kleurrijke vergezichten. Halverwege de tour stoppen we om heerlijk te lunchen.  

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op donderdag 21 april 2021 van 10.30-14.30 uur. Vertrek- en eindpunt is Bernardus, Hoofdstraat 82 in Sassenheim.  Zorg dat u uiterlijk 10.15 uur aanwezig bent. 

De tijd en de kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Mocht dit niet uitkomen dan kunt u kosteloos annuleren.

Ledenvoordeel

Deze kleurrijke tour is exclusief voor leden en kost € 23,50 per persoon, inclusief een heerlijke lunch klaargemaakt door de koks van Bernardus.  

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening én zoeken we naar een alternatieve datum. 


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de Tour langs de bollenvelden*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol