Sail Amsterdam 2020

In samenwerking met Rederij Van Hulst gaat Marente naar Sail Amsterdam, een uniek evenement dat slechts één keer per vijf jaar plaatsvindt en u een keer meegemaakt moet hebben! Bezoek met ons deze tiende editie van Sail Amsterdam.

Donderdag 13 augustus 2020

 

Dichtbij de Tall Ships

Wij ontvangen u aan boord op een van de luxe party schepen van Rederij Van Hulst, alwaar u gaat genieten van het prachtige Sail evenement. Als officieel partner van Sail 2020 vaart Van Hulst uiteraard met u door de IJhaven, het hoogtepunt van de Sail 2020. Dichterbij de prestigieuze Tall Ships, het varend erfgoed en de marineschepen kunt u bijna niet komen.

Geheel verzorgd

Tijdens deze prachtige vaartocht serveren wij een heerlijke lunch, drankjes (fris, bier, wijn, binnenlands gedistilleerd) en hapjes tussendoor. Ondertussen vaart u langs de mooiste Tall Ships, andere schepen en locaties.

Locatie en tijd

U vertrekt om 12.00 per touringcar vanaf de opstapplaats Zijldijk 30 in Leiderdorp, u wel bekend van onze jaarlijkse rondvaart. Hier is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Omstreeks 13.15 uur arriveren we in Sail Village waar u de bus verruilt voor het schip, deze vertrekt om 13.30 uur. Om 17.00 uur zij we weer terug bij de bus en zetten we koers naar huis na een indrukwekkende dag. Rond 18.30 uur bent uw weer terug in Leiderdorp.

Tijden kunnen iets afwijken en zijn afhankelijk van eventuele veranderingen voorgeschreven door de Sail organisatie.

Menu lunch

Glaasje met butternut pompoensoep
~~
Couscoussalade met granaatappelpitjes, kikkererwten en Portugese chilidressing
Broodje met brie, honing en walnoten
~~
Wrap met kip, cashewnoten, vijgenconfijt en Engelse currycrème
~~
Wafelbrood met ribeye van het Spaanse Rubia rund en truffelmayonaise
~~
Wrap met gerookte Noorse zalm, roomkaas en komkommer
Zuid-Amerikaans stamppotje met zoete aardappel, feta en kip
~~
Belgische chocolademousse met pure, melk en witte chocolade en Schippersbitter
Hangop van limoen met kruim van bitterkoekjes

Kosten en ledenvoordeel

Voor dit unieke uitstapje betalen leden van Marente € 169,- all inclusief. Niet leden mogen uiteraard ook mee, zij betalen € 195,- of maken gebruik van de mogelijkheid om lid te worden voor € 10,-  en gaan dan ook mee voor de ledenprijs. Ook het vervoer met luxe touringcar en de afdracht voor de Sail organisatie (verplicht om het evenement in stand te kunnen houden) zijn bij de prijs inbegrepen. Het schip is prima toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 26 juni a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor Sail Amsterdam 2020*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje (Marente-leden krijgen 30% korting op de rit)?*