Rondvaart en bezoek aan het scheepvaartmuseum Amsterdam

Op een luxe schip van Rederij van Hulst vaart u door de havens van Amsterdam en brengen we een bezoek aan het Scheepvaartmuseum. Gaat u gezellig mee?

Rondvaart

Per touringcar gaan we vanaf Voorhout naar Amsterdam, waar we aan boord gaan van een luxe schip van Rederij v.d. Hulst. Daar maken we een mooie vaartocht door de havens van Amsterdam.  Tijdens de vaart serveren wij u een kleine lunch bestaande uit een broodje kaas, ham, een kroket, soep en een kopje koffie of thee (overige hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening).

Bezoek Scheepvaartmuseum

We maken uw dag compleet met een bezoek aan het Scheepvaartmuseum, met een van de grootste en vooraanstaande maritieme collecties ter wereld.  Hier ontdekt u 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis. Buiten ligt het volledig gerenoveerde VOC-schip Amsterdam. Stap aan boord en ontdek dit prachtige schip. 

Het is voor dit uitstapje handig als u goed ter been bent. 

Bezoek ook de onlangs geopende havententoonstelling. Hier proeft u de eeuwenoude relatie tussen haven en stad vanaf het moment dat de dam in de Amstel werd gelegd tot nu. 

Locatie en tijd

Op woensdag 27 oktober verzamelen we bij het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Zorg dat u uiterlijk 10.15 uur aanwezig bent. We vertrekken per luxe touringcar om 10.30 uur en zijn rond 17.30 uur terug op deze locatie.

Speciaal voor de uitstapjes hebben gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost €59,00 per persoon, inclusief lunch tijdens de rondvaart. Overige hapjes en drankjes kunt u bestellen voor eigen rekening. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van dit uitstapje.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 6 oktober a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Vol=Vol. Helaas is dit uitstapje niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Rondvaart en bezoek aan het scheepvaartmuseum*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*