Marente Rondvaart

Op een luxe en compleet verwarmd schip van Rederij van Hulst vaart u langs de mooiste plekken in onze regio. Na vertrek serveren wij u een heerlijk kopje koffie/thee en eenmaal goed op stoom kunt u genieten van een uitgebreide buffetmaaltijd. Waar het buffet uit bestaat is nog even een verrassing. Verder ontvangt u één consumptiebon voor een drankje bij het eten. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Vaart u ook mee?

Locatie en tijd

We vertrekken op woensdag 26 mei om 11.30 uur vanaf de Zijldijk 30 in Leiderdorp. Zorg ervoor dat u 11.15 uur aanwezig bent. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Wordt u liever gereden? Wij hebben gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Om te kunnen voldoen aan de corona richtlijnen is de rondvaart verplaatst van 14 april naar 26 mei. Deelnemers ontvangen persoonlijk bericht. Uw aanmelding blijft gewoon geldig. 

Ledenvoordeel

Deze rondvaart is exclusief voor leden en kost €39,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart.

Informatie

Deze rondvaart is opgezet met het oog op de 1,5 metersamenleving. Rederij van Hulst heeft zijn schepen ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Mocht door onvoorziene corona richtlijnen de tocht niet doorgaan, dan blijft uw reservering geldig en verplaatsen wij de tocht naar een andere datum.Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 30 april a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Marente Rondvaart*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*