Rondvaart Paling & drijvende tuinen

Voor alle water- en natuurliefhebbers staat de unieke dagtocht 'Paling & drijvende tuinen' op het programma, met een bezoek aan palingrokerij Eveleens. Speciaal voor leden georganiseerd in samenwerking met Rederij van Hulst.

Stap aan boord van het verwarmde schip 'River Dream' en laat je meevoeren over de Kagerplassen en langs de drijvende tuinen van Aalsmeer. Onderweg geniet je van het uitzicht, elkaars gezelschap en lekker bakkie koffie met gebak. We maken we een tussenstop bij palingrokerij Eveleens waar je een visje kunt eten of iets lekkers mee kunt nemen voor thuis. Vaar je gezellig mee?

Locatie en tijd

We vertrekken op woensdag 18 oktober om 11.30 uur vanaf de Zijldijk 30 in Leiderdorp en we zijn rond 15.30 uur weer terug. Tussen 11.00 en 11.15 uur kun je instappen. Er is voldoende ruimte om de auto te parkeren. Wil je opgehaald worden? Geen probleem! Bij Taxi Brouwer krijg je 30% korting op de taxirit. Laat ons weten of je hiervan gebruik wilt maken bij je aanmelding. 

Ledenvoordeel

Deze rondvaart is exclusief voor leden en kost €45,00 per persoon, inclusief koffie en gebak. Overige drankjes, lunchgerechten en aankopen bij palingrokerij Eveleens zijn niet bij de prijs inbegrepen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten van deze exclusieve rondvaart.  Wil je aan de rondvaart deelnemen met iemand die niet-lid is van Marente? Maak dan gebruik van de lid-werft-lid actie en kom gezellig samen. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 1 oktober a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de rondvaart op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wil je gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*