Reis door de mens

Samen met Museum Corpus organiseren we voor onze leden een middag waar bij Reis door de mens op de agenda staat. Deze middag is in de herfstvakantie gepland zodat het een perfect uitje voor opa’s, oma’s en kleinkinderen is.  

Om 13.30 uur wordt u ontvangen met thee of koffie en een petitfour. Voor de kinderen is er limonade met een heerlijke muffin. Vervolgens start de spectaculaire reis waarbij u kunt zien, voelen én horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven daarbij spelen.

Bijzonder doorkijkje

Maak als rood bloedlichaampje een duizelingwekkende reis en ontdek de werking van het menselijk brein, hoe de darmen reageren op een broodje kaas, wat er gebeurt als je niest en hoe je zout of juist zoet proeft.

De reis duurt 55 minuten, aan het eind stapt u uit op de 7e verdieping. Hier start het interactieve gedeelte van ‘Mijn Corpus’, bestaande uit veel wetenswaardigheden, leuke spelletjes en testjes om samen te doen.

Rond 16.00 uur sluiten we af met een aangeklede borrel met hapjes voor groot en klein.

Datum en locatie

De Reis door de mens vindt plaats op op dinsdag 20 oktober van 13.30-17.00 uur in Museum Corpus, Willem Einthovenstraat 1 in Oegstgeest.

Ledenvoordeel

Leden en kleinkinderen zijn van harte welkom. Kosten voor volwassenen bedragen € 38,50 per persoon en € 25,- voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Corpus is  helaas niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar. Bij aanmelding graag de naam en leeftijd van uw kleinkind(eren) vermelden.

Let op: wanneer de 1,5 meter afstandmaatregel nog van toepasing is, is Reis door de mens niet toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, rollator of scootmobiel. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten. 

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan de Reis door de mens op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*