Marente Rondvaart

Ook deze zomer organiseert Marente in samenwerking met Groene Hart Cruises/Rederij van Hulst weer een gezellige dagtocht.

Op het (indien nodig compleet verwarmde) schip De Olympia van Groene Hart Cruises kunt u tijdens deze dagtocht genieten van de prachtige landschap wat er vanaf het water heel anders uitziet. De kapitein wijst u op alle bezienswaardigheden tijdens deze tocht richting Alphen a/d Rijn, Woubrugge, de Braassem, de Westeinderplassen en De Kaag. 

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en eenmaal goed op stoom serveren wij u een heerlijke lunch bestaande uit soep, sandwiches, kroketje en koffie/thee. Overige drankjes kunt u tegen betaling bestellen. 

Locatie en tijd

We vertrekken om 11.00 uur vanaf de Zijldijk 30 in Leiderdorp. Tussen 10.30 en 10.50 uur kunt u instappen. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. De Olympia is door middel van een plateaulift voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Ledenvoordeel

Deze rondvaart is exclusief voor leden en kost €35,00 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelden

Meld u aan vóór 10 juni a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Komt u met een rolstoel