Heerlijke vis en Holland op zijn mooist

Samen met Rederij Van Hulst organiseren we speciaal voor onze leden een prachtige rondvaart inclusief een uitgebreide lunch.

De tocht gaat tussen de polders en molens door van Leiderdorp, Alphen aan de Rijn, naar de Brasem, de Ringvaart, de Kaag en weer terug naar Leiderdorp. Een fantastische ervaring op het water met prachtige natuur, watervogels en vergezichten. 

Geniet van kibbeling en elkaars gezelschap

Tijdens de tocht geniet u van heerlijke kibbeling met twee bolletjes huzarensalade en lekkere frieten met mayonaise. Uiteraard serveren we daar een drankje bij (1 drankje per persoon, keuze uit koffie, thee, bier, wijn of frisdrank). Voor de niet-visliefhebber serveren we een alternatief. 

Locatie en tijd

We vertrekken om 12.30 uur vanaf de Zijldijk 30 in Leiderdorp. Zorg ervoor dat u uiterlijk 12.15 uur aanwezig bent. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Liever met de taxi? Met Taxi Brouwer hebben wij gunstige tarieven af kunnen spreken. Wilt u hier gebruik van maken, laat het ons dan weten bij uw aanmelding. 

Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening én zoeken we naar een alternatieve datum.

Ledenvoordeel

Leden zijn welkom en betalen voor deze rondvaart inclusief kibbelingarrangement  €37,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelden

Meld u aan vóór 10 september a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de rondvaart Heerlijke vis en Holland op zijn mooist*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*