Marente Hiphop Party

Van bouncen tot sidesteps en van schoudershakes tot moonwalks. De hipste dansmoves komen voorbij tijdens de Marente Hiphop Party. Doe mee met de stoere dansworkshop, geniet van heerlijke versnaperingen en kijk rond bij de stands van onze partners. Alleen komen kijken en de sfeer proeven mag natuurlijk ook. 

Hiphop workshop

Ga met uw tijd mee en leer de hipste dansmoves. Onder leiding van dansdocent Esli van 'Sportief Plus' wordt er gewerkt aan de hiphopmoves, maar u krijgt ook kracht- en stabiliteitsoefeningen. Daarnaast is er aandacht voor muziekbeleving en de lifestyle van hiphop. Tijdens de workshop leert u stap voor stap een complete dans en kunt u zich heerlijk uitleven op moderne beats. 

Gezonde hapjes en heerlijke drankjes

Tijdens de party wordt u getrakteerd op gezonde hapjes en heerlijke dorstlessers. Zo kunt u weer nieuwe energie opdoen en even gezellig bijkletsen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de gezellige standjes van onze partners. Natuurlijk allemaal wel op veilige afstand.

Deze gezellige party wordt mede mogelijk gemaakt door: Vegro en Zorg en Zekerheid

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op woensdag 12 augustus van 9.00-11.00 uur op het sportveld van het Teylingen College - KTS in Voorhout. 

Ledenvoordeel

De Marente Hiphop Party kost €5,- leden. Niet-leden kunnen zich gelijk aanmelden voor het lidmaatschap of voor € 7,50 meedoen. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 3223 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik doe mee

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Hiphop Party:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*

Marente Hiphop