Marente Dance Party

Dit jaar dansen we met een wel heel bekende sportinstructeur, namelijk Duco Bauwens van het televisieprogramma Nederland in Beweging. Doe gezellig mee met de sportieve dansworkshop, geniet van heerlijke versnaperingen en laat uw gezondheid testen bij de Health Check van Zorg en Zekerheid. 

Programma donderdag 7 juli

09.00 uur Aanvang met koffie/thee en uitleg over de ochtend
09.45 uur Sportieve dansworkshop met Duco
10.30 uur Fotomoment met Duco / Hapjes en drankjes

Gezonde hapjes en heerlijke drankjes

Tijdens de party wordt u getrakteerd op gezonde hapjes en heerlijke dorstlessers. Zo kunt u weer nieuwe energie opdoen en even gezellig bijkletsen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de gezellige standjes van onze partners Apetito en Vegro.

Deze gezellige party wordt mede mogelijk gemaakt door: ApetitoVegro en Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is aanwezig met de Health Check die onder andere uw BMI, gewicht, vetpercentage, spiermassa en de metabolische leeftijd meet.

Locatie en tijd

We verwelkomen u donderdag 7 juli graag op om 9.00 uur op het  sportveld van het Teylingen College - KTS in Voorhout. Belangrijk: houd er rekening mee dat u uw auto dit jaar niet bij het hoofdkantoor van Marente kunt parkeren, dit is gesloten wegens de verbouwing. 

Ledenvoordeel

De Marente Dance Party is exclusief voor leden en ZenZ verzekerden en kost €12,50 per persoon.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 3223 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik doe mee

  1. Aanhef*
  2. Verzekerd bij Zorg en Zekerheid
  3. Ik meld me aan voor de Dance Party:*
  4. Automatische incasso*
  5. Voorwaarden*