Lentecruise met bezoek aan Tulip Experience Noordwijkerhout

Per touringcar gaan we naar de Tulip Experience waar we de een diversiteit aan tulpen bewonderen. Vervolgens varen we per luxe schip van Rederij van Hulst langs de mooiste plekken in onze regio. Gaat je gezellig mee?

Het programma

We starten om 9.15 uur bij het hoofkantoor van Marente. Per luxe touringcar gaan we naar de Tulip Experience waar we genieten van koffie of thee met appelgebak, gevolgd door een tour van 30 minuten langs de tupen. Om 11.15 uur stappen we weer in de bus naar Lisse, waar de rondvaartboot klaarligt. De boot vertrekt om 12.00 uur en onder het genot van een lichte lunch varen we ruim anderhalf uur langs de mooiste plekken van de regio. De lunch bestaat uit twee broodjes en een kopje koffie, thee of fris. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Rond 14.00 uur meren we weer aan in Lisse en gaan we terug met de bus naar Voorhout. 

Locatie en tijd

Op woensdag 19 april 2023 verzamelen we bij het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Zorg dat je uiterlijk 9.15 uur aanwezig bent. We vertrekken per luxe touringcar om 9.30 uur en zijn rond 14.30 uur terug op deze locatie.

Speciaal voor de uitstapjes hebben we gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. Je krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als je hiervan gebruik wilt maken, kun je dit aangeven bij de aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met je op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost €52,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van dit exclusieve uitstapje.

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld je aan vóór 27 maart a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Helaas is dit uitstapje niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaar je mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen je de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct de eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Lentecruise met bezoek aan de Keukenhof*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*