Lentecruise met bezoek aan Keukenhof

Op een luxe schip van Rederij van Hulst vaart u langs de mooiste plekken in onze regio en brengt u daarna een bezoek aan Keukenhof. Gaat u gezellig mee?

Rondvaart

Het programma start bij het hoofkantoor van Marente. Per luxe touringcar gaan we naar Lisse waar we op een schip van Rederij van Hulst stappen voor een tocht langs de mooiste plekken van onze regio. Na vertrek serveren wij u een heerlijk kopje koffie/thee met appelgebak. Eenmaal goed op stoom kunt u genieten van een kleine lunch inclusief koffie, thee of jus d'orange. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Bezoek Keukenhof

Rond 13.00 uur meren we weer aan in Lisse en gaan we met de bus richting Keukenhof. Daar heeft u ongeveer twee uur de tijd om eigen gelegenheid het park te bezichtigen.

Locatie en tijd

Op woensdag 30 maart verzamelen we bij het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Zorg dat u uiterlijk 10.45 uur aanwezig bent. We vertrekken per luxe touringcar om 11.00 uur en zijn rond 16.30 uur terug op deze locatie.

Speciaal voor de uitstapjes hebben gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost €57,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart. Om deel te nemen aan dit uitstapje moet u goed ter been zijn.

Informatie

Dit uitstapje is opgezet met het oog op de 1,5 metersamenleving. Tijdens de rit per touringcar is het dragen van een mondkapje verplicht. Rederij van Hulst heeft zijn schepen ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Mocht door onvoorziene corona richtlijnen de tocht niet doorgaan, dan blijft uw reservering geldig en verplaatsen wij de tocht naar een andere datum.

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 7 maart a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Helaas is dit uitstapje niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Lentecruise met bezoek aan de Keukenhof*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*