Marente ledenbarbecue Sassenheim

Kom gezellig naar de ledenbarbecue in de Beleeftuin van Bernardus in Sassenheim. In de kleurige tuin stellen wij de barbecues op en bereiden onze topkoks het mooiste vlees en de lekkerste spiesjes voor u. Neem daar nog een lekkere salade, wat stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes bij en uw maaltijd is compleet. 

Natuurlijk zorgen we voor gezellige zitjes, zodat u onder het genot van een drankje op uw gemak kunt eten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige avond met leden onder elkaar. Waar u kunt bijpraten met oude bekenden en nieuwe contacten kunt leggen.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op dinsdag 26 juli 2022 van 17.00-20.00 uur in de Beleeftuin van Bernardus, Hoofdstraat 82 in Sassenheim. 

Ledenvoordeel

Deze barbecue is exclusief voor leden van Marente en kost €22,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap een meegenieten van de ledenbarbecue.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 071 409 32 23.


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de ledenbarbecue in Sassenheim op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*