1,5 meter ledenbarbecue 

Kom gezellig naar de 1,5 meter ledenbarbecue nieuwe stijl bij Rustenborch in Oegstgeest. Op het ruime terras stellen wij de barbecues op en bereiden onze koks het lekkerste vlees en de mooiste spiesjes voor u. Neem daar nog een lekkere salade, wat stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes bij en uw maaltijd is compleet. 

Natuurlijk houden we de 1,5 meter richtlijnen aan en zorgen we voor zitjes op de juiste afstand De barbecue vindt plaats in een ongedwongen sfeer waarbij gastvrijheid, sociale contacten en gezelligheid centraal staan. 

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op donderdag 27 augustus van 17.00-19.30 uur bij Rustenborch in Oegstgeest. 

Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening én zoeken we naar een alternatieve datum. 

Ledenvoordeel

Deze barbecue is exclusief voor leden van Marente en kost €19,50 per persoon inclusief 2 drankjes. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap en meegenieten van de ledenbarbecue.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding vóór 6 augustus 2020 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de 1,5 meter ledenbarbecue in Oegstgeest op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*