Landenbuffet

Schuif gezellig aan bij het Landenbuffet en geniet van vele gerechten uit diverse windstreken. Samen met andere leden waant u zich op vakantie en kunt u kennis maken met maaltijden uit verschillende vakantielanden. Tijdens het buffet houdt Ouderen Vakanties een leuke presentatie over vakanties met én zonder zorg. U komt toch ook de sfeer proeven?

Heerlijke gerechten

Op het buffet vindt u diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten uit vakantielanden om ons heen. Bijvoorbeeld Hollandse kippensoep, Franse stokbroodjes met kruidenboter vooraf en Hongaarse Goulash, Italiaanse macaroni, Duitse schnitzel met aardappel-puree als hoofdgerecht. En als dessert bijvoorbeeld Italiaanse tiramisu en Engelse cheesecake.

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op donderdag 12 maart 2020 van 17.00-20.00 uur in De Wilbert in Katwijk.

Ledenvoordeel

Het Landenbuffet is exclusief georganiseert voor leden van Marente en kost €24,50, inclusief een welkomstdrankje en twee drankjes tijdens het eten.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 17 februari 2020 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor het Landenbuffet op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?