Landenbuffet

Schuif gezellig aan bij het Landenbuffet en geniet van vele gerechten uit diverse windstreken. Samen met andere leden waant u zich op vakantie en kunt u kennis maken met maaltijden uit verschillende vakantielanden. Tijdens het buffet houdt Ouderen Vakanties een leuke presentatie over vakanties naar onder andere de landen waar de gerechten van het buffet vandaan komen. U komt toch ook de sfeer proeven?

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op donderdag 21 maart 2019 van 17.00-20.00 uur in Berkhout in Lisse.

Ledenvoordeel

Het buffet is exclusief georganiseert voor leden van Marente en kost €17,50, inclusief een welkomstdrankje en twee drankjes tijdens het eten. Het buffet bestaan uit voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 1 maart 2019 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor het Landenbuffet op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*