Kerstdiners

Vanwege corona en alle regels daaromheen hebben we het kerstdiner dit jaar iets anders ingevuld.

Speciaal voor leden opent Teylingen College-KTS in Voorhout haar deuren en presenteert zij niet op één maar op twee middagen een fantastisch 6-gangenmenu.

Daarnaast serveren we een heerlijk 3-gangenmenu in Proeflokaal De Buuren in Katwijk.

Op beide locaties wordt u met een feestelijk welkomstdrankje ontvangen. Het menu kunnen we nog niet verklappen.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op dinsdag 8 december 2020 van 13.30 - 17.00 uur of woensdag 9 december van 13.30-17.00 uur in Teylingen Collega KTS. Hier krijgt u een 6-ganen menu geserveerd voor € 39,- per persoon.

U bent ook welkom op donderdag 10 december van 17.00-20.00 uur in Proeflokaal De Buuren in Katwijk. Hier krijgt u een 3-gangen menu geserveerd voor € 35,- per persoon.

Ledenvoordeel

Alle leden zijn van harte welkom en betalen voor het menu inclusief 2 drankjes en koffie slechts € 39,- of € 35,- per persoon, afhankelijk van uw keuze. Niet-leden kunnen bij aanmelding lid worden en ook meegenieten.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór woensdag 25 november 2020 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor het Kerstdiner op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.