Kerstdiners

Ook dit jaar organiseert Ledenservice weer de beroemde kerstdiners op 2 locaties. U wordt feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Het menu blijft nog een verrassing.

Zoals u van ons gewend bent gaan de koks weer uitpakken. Schuift u gezellig aan?

Bernardus in Sassenheim

Op 9 december van 17.00-19.00 uur bent u welkom op onze Marente locatie Bernardus. De kok en zijn team verrast u met een heerlijjk driegangenmenu. 

KTS in Voorhout

Hier opent op 14 en 15 december De Jonge Garde zijn deuren. Dit restaurant presenteert niet op één maar op twee middagen een fantastische zesgangenmenu voor onze leden. 

LET OP: de Kerstdiners zitten vol. Bij aanmelding komt u op de wachtlijst en krijgt u van ons bericht als er een plaats vrij komt. 

Ledenvoordeel

Alle leden zijn van harte welkom en betalen voor het menu inclusief 2 drankjes en koffie slechts €25,- per persoon voor het driegangendiner in Bernardus of € 39,- per persoon voor het zesgangendiner in de KTS in Voorhout. U maakt zelf een keuze. Niet-leden kunnen bij aanmelding lid worden en ook meegenieten.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 30 november 2021 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor het Kerstdiner op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.