Kerstdiner

Ook dit jaar organiseert Ledenservice weer het beroemde kerstdiner. U wordt feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Het menu blijft nog een verrassing.

Zoals u van ons gewend bent gaan de koks weer uitpakken. Schuift u gezellig aan?

Van Wijckersloot in Oegstgeest

Op woensdag 14 december van 17.00-19.00 uur bent u welkom op onze Marente locatie Van Wijckerslooth. De kok en zijn team verrast u met een heerlijjk 3-gangen menu. 

KTS in Voorhout

Ook De Jonge Garde verzorgt Kerstdiners voor Marente. Dit restaurant presenteert een fantastische 6-gangen menu voor onze leden. Zodra de data bekend zijn worden ze hier gepubliceerd en kunt u zich inschrijven. Het is niet mogelijk vooraf op een wachtlijst geplaatst te worden. 

 

Maatregelen tegen het coronavirus

Ledenvoordeel

Alle leden zijn van harte welkom en betalen €39,- per persoon voor het zesgangendiner in de KTS in Voorhout of €25,- voor het 3-gangen menu in Van Wijckerslooth. De prijs is inclusief koffie en 2 drankjes. Niet-leden kunnen bij aanmelding lid worden en ook meegenieten.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 24 november 2022 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor het Kerstdiner op:*
  3. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  4. Automatische incasso*
  5. Voorwaarden*
  6. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.