Kerstcircus Haarlem

Ga mee naar het Kerstcircus en ontmoet Hans Klok tijdens een speciale voorstelling. In de sfeervol aangeklede en verwarmde circustent zijn de logeplaatsen direct aan de piste gereserveerd voor Marente-leden. 

Met een luxe touringcar van Jonker gaan we naar Haarlem waar u ontvangen wordt door de medewerkers van het circus. Van hen ontvangt u het programmaboekje, een kopje koffie/thee en een broodje ham of kaas. Hierna wordt u naar uw logeplaats begeleid waar u van de voorstelling kunt genieten.

Ontmoet de artiesten

De 75 minuten durende voorstelling, met als hoofdact niemand minder dan Hans Klok, bevat alle elementen die bij het circus horen. Na afloop serveren we in de foyer een kopje koffie met wat lekkers en kunt u de artiesen, met uiteraard Hans Kok, ontmoeten en met ze op de foto. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke middag. 

Het is voor dit uitstapje handig als u goed ter been bent. 

Driegangendiner

Vervolgens vertrekken we per touringcar naar een unieke locatieop het water. Hier krijgt u een driegangendiner geserveerd met een dessert in circussferen. Ook ontvangt u twee consumptiebonnen voor drankjes, overige drankjes zijn voor eigen rekening. Aan het eind van de dag brengt de touringcar van Jonker u weer veilig terug naar uw opstapplaats. 

Locatie en tijd

Op donderdag 23 december kunt u op diverse locaties opstappen, nl.:
10.15 uur Oegstgeest, terrein La France
10.30 uur Katwijk, Oude Groenteveiling (Sandtlaan)
10.45 uur Noordwijk, Jeroen
11.00 uur Voorhout, Hoofdkantoor
11.15 uur Sassenheim, Bernardus
Geef uw voorkeur door bij aanmelding.  

Ledenvoordeel

Deze verzorgde dag is exclusief voor leden en kost €79,00 per persoon. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van dit uitstapje. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Helaas is dit uitstapje niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor het Kerstcircus op 23 december en stap op in*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*