High Tea

Kom naar de gezellige High Tea in de KTS. De leerlingen staan klaar met de lekkerste zelfgemaakte hapjes en diverse soorten thee. Deze middag staat in het teken van gezelligheid, ontmoeten en genieten van al het lekkers. Neem je vriendinnen mee of die alleenstaande buurvrouw en bereid je voor op een leuke middag! Je bent van harte welkom.

Tijdens deze middag serveren de leerlingen van de KTS u naast diverse theesoorten ook lekker hapjes zoals muffins, scones, bronwnies, sandwiches en mini broodjes. Verder komen er nog verschillende koekjes, chocola, soesjes en quiche langs. Kortom een heerlijke middag! Het assortiment kan wel iets afwijken omdat de leerlingen alles zelf maken en die dag ook afhankelijk zijn van wat hun opdracht precies is. 

Locatie en tijd

We ontmoeten je graag op woensdag 22 maart 2023 van 14.00-16.00 uur in de KTS, Leidsevaart 4 in Voorhout. Deze datum is volgeboekt, we doen ons best een tweede high tea op een andere datum te organiseren. Je kunt nog wel inschrijven, we plaatsen je dan voorlopig op een wachtlijst. 

Ledenvoordeel

Deze Hightea is exclusief voor leden en kost € 22,50 per persoon  (prijswijziging onder voorbehoud). 

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaar je mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen je de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct de eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de High Tea op:*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?