High Tea

Kom naar de gezellige High Tea in de KTS. De leerlingen staan klaar om met de lekkerste hapes en theesoorten je smaakpapillen te verwennen. Deze middag staat in het teken van gezelligheid, ontmoeten en genieten van al het lekkers. Neem je vriendinnen mee of die alleenstaande buurvrouw en bereid je voor op een leuke middag! Je bent van harte welkom. Is je indroducé(e) nog geen lid. Maak dan gebruik van de lid werft lid actie. 

Locatie en tijd

We ontmoeten je graag op maandag 26 februari of op maandag 4 maart 2024 van 14.00-16.00 uur in de KTS, Leidsevaart 4 in Voorhout. 

Ledenvoordeel

Deze Hightea is exclusief voor leden en kost € 24,00 per persoon. 

Taxi Brouwer geeft 30% korting op de taxirit naar de locatie van het uitje. Geef op het aanmeldformulier aan of je hiervan gebruik wilt maken. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol


Spaar stempels voor korting

Bij deelname aan een exclusief voor leden georganiseerd Marente-uitstapje kun je stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een volgend uitstapje. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

De High Tea zit vol. Na aanmelding kom je op de reservelijst. Wij nemen contact op als er een plaatsje vrij komt. 

  1. Ik meld me aan voor de High Tea op:*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?