Herfstworkshop met lunch bij Intratuin

Zin in een inspirerende workshop vol gezelligheid? Noteer dan onze Herfstworkshop bij Intratuin in je agenda. Creativiteit, groen en een heerlijke lunch: allemaal op één ochtend.

Laat je inspireren door de prachtige herfstomgeving en ga samen met de stylistes van Intratuin aan de slag. Je maakt je eigen unieke herfststuk met verschillende materialen. Voor of na de workshop staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Geniet van huisgemaakte soep met een ovenverse kaaskrul, zachte broodjes gezond, zachte broodjes met eiersalade, een krentenbol met roomboter en koffie of thee. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie en tijd

De workshops vinden plaats bij Intratuin Lisse en er is nog plaats in de workshop op woensdag 25 oktober van 11.00 -13.30 uur. De workshops op woensdag 22 november van 11.00-13.30 uur en van 12.30-15.00 uur zijn al vol geboekt.

Ledenvoordeel

De workshop met lunch is exclusief voor leden en kost € 24,50 per persoon. Wil je de workshop bezoeken met iemand die niet-lid is van Marente? Maak dan gebruik van de lid-werft-lid actie en kom gezellig samen.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Meld je aan vóór 8 november via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Herfstworkshop met lunch op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.