Creatieve lente-/paasworkshop

Kom in de voorjaars stemming en doe mee met de gezellige Lente-/Paasworkshop bij Afrit24 in Noordwijk. 

Maak een mooi decoratief voorjaarsstuk met takjes, groen, eitjes, echte bolletjes en veel meer. Er is een voorbeeld, maar u kunt uiteraard helemaal naar eigen smaak aan de slag met de aanwezige materialen. Een gezellige middag inclusief koffie, thee, wat lekkers en alle materialen.  

Locatie en tijd

Leden van Marente zijn van harte welkom op dinsdag 3 maart 2020 van 14.00-16.00 uur bij Afrit24, DoeCreatief! in Noordwijk.

Ledenvoordeel

De workshop is exclusief voor leden en kost € 32,50 per persoon. U gaat naar huis met een mooi paas- of lentestuk voor op tafel.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 18 februari 2020 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Creatieve lente-/paasworkshop*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.