Borrel Bingo met muziek

Woensdag 8 februari 2023 organiseren we een gezellige bingo met leuke prijzen in de mooie serre van De Wilbert. Doe je mee?

Van 17.00 tot 19.00 uur draait de bingomolen en de muziek. Tussen de rondes door serveren we een drankje (bier, fris of wijn) en een heerlijk bittergarnituur met een slaatje. Eventueel sterke drank is voor eigen rekening.
 
Meld je snel aan en maak ook kans op mooie prijzen. We verwelkomen je graag.
 

 

Ledenvoordeel

Deze Borrel Bingo is exclusief voor leden van Marente en kost €12,50 per persoon. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap en ook meedoen.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding vóór 28 januari via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Borrel Bingo:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?