Afternoon Tea Party

Kom genieten van heerlijke gerechten en gezellige muziek tijdens de Afternoon Tea Party. Wij serveren de lekkerste petitfours, sandwiches, soepjes, muffins, poffertjes, fruit en cake. Uiteraard met diverse smaken thee. Terwijl u het lekkers proeft wordt u ook nog getrakteerd op een optreden van de The Forces Sweethearts. In de stijl van The Andrew Sisters, zingen zij Engelstalige succesnummers uit de jaren 30, 40 en 50.

Locatie en tijd

Wij verwelkomen u graag op donderdag 18 augustus 2022 van 17.00-19.00 uur in Berkhout in Lisse.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost € 18,50 per persoon.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Van te voren aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de Afternoon Tea Party op:*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*
  4. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.