Achter de schermen bij 't Bloemencorso

Het Bloemencorso Bollenstreek rijdt op zaterdag 25 april weer zijn kleurrijke tocht van Noordwijk naar Haarlem. Het corsothema dit jaar is Freedom. In samenwerking met de organisatie van het bloemencorso biedt Marente u de mogelijkheid om donderdag 23 april een kijkje achter de schermen te nemen. Kom kijken hoe de praalwagens door honderden vrijwilligers in het thema worden opgebouwd met hyacinten, tulpen en narcissen. 

Programma, locatie en tijd

U wordt donderdag 23 april om 10.00 uur verwacht in de Klinkenberghal, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim waar u wordt ontvangen met koffie/thee en een appelgebakje met slagroom. Om 11.00 uur start de rondleiding.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost €12,95 per persoon. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding vóór 9 april 2020 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. 

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor: Achter de schermen bij het Bloemencorso*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?