Sta-opstoelenactie bij Vegro

Niets is zo fijn als een stoel waarin u relaxed kunt zitten. Vooral voor mensen die veel zitten is comfort heel belangrijk. Een sta-opstoel biedt dit comfort, maar kan ook een stukje zelfstandigheid teruggeven. 
 
De sta-opstoel helpt u natuurlijk bij het opstaan vanuit de stoel en het heeft een kantelfunctie, waardoor u lekker achterover kunt liggen in de stand die voor u het fijnste is. Door steeds de zithouding te veranderen voorkomt u lichamelijke klachten.
 
Het kopen van een sta-opstoel kan een grote stap zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Wat is uw prijsklasse? Welk model past goed bij uw leefstijl? Kom proefzitten in één van de Vegro zorgwinkels en krijg passend en deskundig advies. Kijk ook eens op vegro.nl/tips

 

Vegro in de regio

Vegro heeft twee locaties in de regio:

  • Katwijk, Ambachtsweg 22
  • Lisse, Vennestraat 13

Het is ook mogelijlk om een afspraak te maken met een adviseur aan huis via 0900-288 77 66.

Meer informatie

Voor meer informatie en advies neemt u een kijkje op de website van Vegro.

Speciale aanbieding

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u tot wel €900,- korting op verschillende sta-opstoelen bij Vegro. Bij aankoop van een gepersonaliseerde Fitform sta-opstoel ontvangt u €500,- korting. Ook ontvangt u tijdens de actieperiode een heerlijk warm plaid bij aankoop van een sta-opstoel.

De actie is geldig van 17 oktober t/m 27 november 2022.

De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.