Zorgeloos genieten bij Imminkhoeve in Lemele

Imminkhoeve biedt zorgvakanties aan iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. De accommodatie bevindt zich in een mooie, groene omgeving waar kan worden genoten van een ontspannen verblijf.

Op het landgoed hebben ze vijf aangepaste accommodaties, zodat iedereen, met of zonder beperking, kan genieten van een zorgeloos verblijf. De aangepaste accommodaties zijn van alle faciliteiten voorzien en bieden comfort aan iedereen. Alle kamers hebben een aangepaste badkamer en bij het Landhuis is er ook een snoezelbadkamer. Er zijn verschillende hulpmiddelen op locatie aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Imminkhoeve is gelegen in het mooie, groene Vechtdal aan de voet van de Lemelerberg, waardoor een wandeling zeker niet mag ontbreken tijdens het verblijf. De omgeving is goed geschikt voor rolstoelgebruikers en er is zelfs een speciaal rolstoelpad.

Meer informatie

Wilt u ook tot rust komen en genieten van een heerlijke vakantie in een mooie, groene omgeving? Neem dan voor meer informatie of voor het boeken van uw vakantie contact op. Dit kan via reserveringen@imminkhoeve.nl of telefoonnummer 0572-331284.

De medewerkers van de Imminkhoeve helpen u graag verder. Op de website www.imminkhoeve.nl vindt u ook meer informatie. 

Profiteer nu

Omdat de Imminkhoeve u graag als gast ontvangt, bieden zij u het volgende aan:
  • Voor een verblijf van 4 nachten à € 476,- per persoon in de maand september 2021 betaalt u nu € 297,- per persoon
  • Voor een verblijf van 7 nachten à € 833,- per persoon in de maand september 2021 betaalt u nu € 495,- per persoon
Dit alles inclusief gratis ontbijt!